Cumpără casa ta de vis prin

Case la țară de vânzare - case de vânzare la Caprioara Săvârșin Ostrov Valea Mare Bruznic Dorgoș

Dutch NL English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO

Dintre zecile de sate localizate în pitoreasca Vale a Mureșului, echipa noastră a selecționat câteva sugestii pentru cei care doresc să trăiască în deplină libertate, într-un mediu sănătos și fără constrângeri. Fie că ești amator de peisaje minunate și că dorești să cumperi doar o casă de vacanță, fie că vrei să cumperi o adevărată gospodărie care să îți susțină traiul familial, iată selecția noastră cu cele mai frumoase și îngrijite sate de pe valea Mureșului unde îți recomandăm cu căldură să locuiești. Cumpără și vinde case la țară prin Casa Glia pentru tranzacții sigure și eficiente.

Căprioara Săvârșin – case de vânzare în Căprioara Săvârșin

Prin Casa Glia poți achiziționa case la țară în zona Caprioara Săvârșin.
Cunoscută ca și Bucovina Banatului, zona unde este satul Căprioara este surprinzător de frumoasă iar casele de la țară sunt ieftine.
Alături de zona Caprioara Săvârșin pe Casa Glia poți găsi și case de vânzare la Valea Mare (județul Arad).
Casele de vânzare din Căprioara sunt frumoase și spațioase. Dealurile împădurile de la Căprioara sunt cu adevărat idilice.
Săvârșin – unde se află reședința de vară a familiei regale – este la doar 6 km distanță de satul Căprioara și are toate facilitățile de care familia ta are nevoie. De asemenea în Săvârșin casele sunt mari, frumoase și îngrijite, dar pentru asemena perle trebuie și un buget pe măsură.

Valea Mare – case de vânzare în Valea Mare

O altă destinație excelentă pentru a cumpăra o casă la țară este Valea Mare (Arad).
În Valea Mare casele de vânzare sunt frumoase și ieftine, deci îți recomandăm cu căldură acest sat.
Prețurile caselor de la țară la Valea Mare variază între 15000 euro și 35000 euro.
Cumpără case în Valea Mare deoarece zona este cu adevărat idilică!
Valea Mare este la 4 km de Căprioara. Casele de vânzare din Valea Mare sunt șarmante și au o caracteristică aparte: sunt case ideale pentru familii medii și mari.

Bruznic – case de vânzare în Bruznic

O zonă absolut idilică cu case ieftine la țară este Bruznic.
Acest sat discret și cochet este o bucată desprinsă din rai. Mergi sus pe deal și vei vedea munții Poiana Ruscă și dealurile Lipovei în toată splendoarea lor. Livezi încântătoare înconjoară dealurile satului Bruznic. Viața la sat în Bruznic este pașnică și fericită. Oamenii sunt buni și te vor ajuta la nevoie.
Zona Bruznic este cunoscută în străinătate ca și Luxemburgul românesc.
Case în Bruznic nu sunt scumpe dar… nu prea sunt.
Casele de vânzare în Bruznic sunt disponibile pe casaglia.ro.
Casele de vânzare din satul Bruznic sunt relativ rare deoarece sătenii sunt fermi: nu vor să plece din Bruznic pentru simplul fapt că este un sat frumos, poziționat în inima dealurilor împădurite. Aici poți achiziționa o casă de vacanță similară cu zona Arieșeni la un sfert din prețul celor de acolo. Dar asta… dacă ești norocos.

Pătârș – case de vânzare în Pătârș

La fel ca și Bruznic, satul Pătârș este localizat într-o zonă mirifică. Dar… are o mică problemă.
Acest sat cochet este superb nu doar datorită peisajelor magnifice ci și a izolării sale de agitația vieții moderne. Aici simți cu adevărat că timpul stă pe loc. Dealuri împădurite cât vezi cu ochii, liniște sublimă întreruptă doar de foșnitul frunzelor răscolite de vânt, pajiști verzi și văcuțe care pasc pașnic în stil á la Elveția. Ce ți-ai dori mai mult?
Casele sunt îngrijite și frumoase iar sătenii sunt oameni cumsecade care îți dau binețe dar – ca oriunde la țară – se cam bagă unde nu le fierbe oala. Asta nu ar fi un inconvenient major atât timp cât știi cum să aplici cu tact și diplomație normele de bun simț și să îi ții la o distanță respectabilă pentru a nu îți invada viața personală. 
În schimb, problema acestui sat constă în faptul că pe drumul care duce la el, este o carieră activă de piatră care generează o cantitate impresionantă de praf (și noroi la vreme de ploaie). 
În plus, camioanele de mare tonaj care transportă pietrișul contribuie constant la deteriorarea semnificativă a stării drumului către Pătârș.
Pe scurt, dacă te vei muta la o casă în Pătârș, te felicităm pentru alegere dar să fii pregătit să îți speli mașina des. Foarte des. Bucșe de rezervă eventual? Poate planetare noi mai des? Alegerea îți aparține.

Ostrov – case de vânzare în Ostrov

Ostrov – un alt sat pitoresc cu case frumoase de vânzare.
Valea Mureșului este o zona splendidă pentru a îți alege reședința. Si nu doar pentru o casă de vacanță, ci pentru o casă de locuit ieftină la țară!
În Ostrov poți găsi case de vânzare la prețuri foarte bune care variază între 15000 si 35000 euro.
Satul Ostrov este unul pus la punct cu tot ce ai tu nevoie. Recomandăm cu căldură casele din Ostrov!

Dorgoș – case de vânzare în Dorgoș – Arad

Acest sat îmbină fermecătorul cu modernul. Bine administrat, cu drumuri excelente, nici nu vei simți că trăiești ”la țară”.
Casele din Dorgoș sunt un pic mai scumpe decât casele de vânzare din Căprioara sau cele din Valea Mare dar merită prețul pentru restul elementelor de conveniență, respectiv proximitatea de Lipova.
În cazul în care ești norocos să găsești o casă de vânzare în Dorgoș, să fii fericit. Aici casele de vânzare sunt relativ rar întâlnite.

Odvoș – case de vânzare în Odvoș – Arad

Pentru cei care caută peisaje fermecătoare, recomandăm Odvoș. În Odvoș casele de vânzare sunt atât de rar întâlnite încât nici noi la Casa Glia nu le prea avem în portofoliu.
Și atunci când avem case de vânzare în Odvoș, acestea sunt vândute în câteva zile.
Care este motivul succesului vânzării lor? Află singur parcurgând la picior cărările magnifice din zona Odvoș și vei înțelege.
E o experiență pe care merită să o ai! 

După atâtea aspecte remarcabile, acum și partea mai puțin atractivă. La urma urmei, nu am fi cu adevărat imparțiali și transparenți dacă nu am menționa și bunele și relele. 

Case de vânzare în Căpruța, Bătuța și Julița

Nu recomandăm satele Julița, Căpruța și Bătuța din două motive simple:
Julița este un sat de tranzit cu trafic constant către Moneasa ceea ce face ca cei care au casă la strada principală să aibă poluare fonică și mult praf iar în zona Căpruța – Bătuța este o carieră activă de piatră care produce nu numai praf ci și noroi din cauza camioanelor de mare tonaj care fac trafic în zonă. 
Tot din motivul traficului de mare tonaj, până la finalizarea lucrărilor de amenajare a liniei de cale ferată de mare viteză, recomandăm cumpărătorilor să considere cu atenție atunci când vor să pună pe listă alegerea caselor de vânzare poziționate la frontul stradal de la DN7 (E68) din satele Conop, Odvoș, Nicolae Bălcescu, Căpruța, Monoroștia, Bârzava, Vărădia de Mureș, Săvârșin, Ilteu. Fiind un drum național extrem de traficat, DN7 (E68) are parte de o porția sa semnificativă de incidente rutiere nefericite, în special din cauza nerespectării restricțiilor de viteză de 50 km/h aplicabile traficului în zona de localitate.
Probabil că situația se va mai înbunătăți atunci când lucrările la autostrada A1 dar și cele de la linia de cale ferată de mare viteză vor fi complet finalizate. 

Case de vânzare în Căpâlnaș, Virișmort, Bacău de Mijloc, Țela

Căpâlnaș – Deși este poziționat într-o zonă mirifică, când vine vorba de satul Căpâlnaș noi suntem rezervați în a recomanda achiziționarea unei case aici nu neapărat din cauza instituției de îngrijire a pacienților cu afecțiuni psihiatrice care este localizată prominent în proximitatea centrului localității, ci din cauza aspectului neîngrijit al așezării în sine. De asemenea densitatea pe kilometru pătrat a crâșmelor bine îndesate cu mușterii, poate indica celor cu simț ascuțit de observație că alegerea acestui sat nu ar fi tocmai cea mai indicată opțiune când ai la dispoziție variante mai atractive.

Virișmort – Dintre satele cu cel mai insipid aspect (strict părerea noastră) am remarcat acest mic și oarecum aparte sat. Probabil din cauza „mortului” din Viriș.  La urma urmei, cine ar dori să trăiască într-un sat care e cam… mort? Dar cine știe? Gusturile diferă!

Bacău de Mijloc, Țela – Atât satul Bacău de Mijloc (fără nici o legătură cu orașul Bacău) dar și satul Țela au eșuat cu brio în a face vreo impresie semnificativă și, strict din punctul nostru de vedere, ne menținem o atitudine neutră asupra acestor locații. 

Concluzii

Per ansamblu întreaga zona Valea Mureșului este mirifică și merită atenția ta, fie ca investitor, fie ca rezident pe timp de vară.
Merită cu adevărat să îți investești banii în o casă de vânzare în aceste zone rurale din județul Arad.

Cauți o casă frumoasă și la un preț bun în satele de mai sus?
Nu ezita să ne contactezi la Casa Glia pentru a te consilia în achiziționare unei case sau proprietăți pe Valea Mureșului.
Te ajutăm cu drag!

Rezervă acum o vizionare la 0770 603 488

Siguranță în tranzacție

Verificăm acuratețea datelor din actele proprietății înainte de contractare

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită atât pentru proprietari cât și pentru cumpărători

Transparență asigurată

Lucrăm transparent și consiliem ambele părți până la momentul tranzacției