Trăiește bine

Cumpără casa ta de vis prin

Dutch NL English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO

Doriți să cumpărați sau să vindeți proprietăți imobiliare în Arad?

Agenția imobiliară Arad Casa Glia vă poate ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni pentru achiziția dvs. imobiliară în Arad.

Casa Glia este o agenție imobiliară care deține un portofoliu vast de proprietăți imobiliare în județul Arad. Cumpărarea de proprietăți imobiliare în județul Arad cu Casa Glia nu a fost niciodată mai ușoară. În prezent, județul Arad are prețuri bune pentru clienții care doresc să cumpere case, blocuri, apartamente și vile în partea de vest a României.

Expații care doresc să se mute în Arad, au acum posibilitatea de a cumpăra proprietăți rezidențiale, în condiții de siguranță și securitate, folosind serviciile agenției imobiliare Casa Glia Arad. Lucrăm în mod transparent și vă asistăm în procesul de achiziție a proprietății alese, din momentul în care decideți să ne angajați și până la momentul încheierii tranzacției, la notar.  Apartamente de vânzare locație centrală și ultracentrală în Arad.  

Orașul Timișoara este situat la doar 60 km de orașul Arad. Ambele orașe oferă o gamă bogată de opțiuni în domeniul imobiliar. De la penthouse-uri în centrul Timișoarei până la clădiri istorice frumoase în centrul orașului Arad, cu agenția noastră imobiliară aveți multe opțiuni din care puteți alege. În comparație cu prețul proprietăților imobiliare din Timisoara, prețurile apartamentelor noi de vânzare din Arad este încă sub media apartamentelor noi de vânzare din Timisoara.

Sunați-ne pentru a discuta nevoile dumneavoastră. Agenția noastră imobiliară este specializată pe partea de vest a țării și vă poate ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni atât în județul Arad, cât și în județul Timișoara.

Dacă doriți să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare în Arad și Timișoara, contactați-ne pentru a discuta cele mai bune opțiuni pentru proiectul dumneavoastră. 

Sau poate doriți să cumpărați o casă ieftină cu gospodărie la țară în Arad? Județul Arad este cunoscut pentru satele sale frumoase, dar și pentru fermele rurale. Consultați selecția noastră de case ieftine la țară în Arad si de terenuri de vânzare Arad.

Asistență juridică și servicii notariale pentru tranzacții imobiliare în Arad și Timișoara

Casa Glia oferă clienților săi asistență juridică și servicii notariale interne pentru toate tranzacțiile imobiliare, fie că doriți să achiziționați o proprietate în România, fie că doriți să vă vindeți proprietatea. Încheierea tranzacției nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul echipei noastre juridice. Notarul nostru vă va asista în finalizarea vânzării proprietății dumneavoastră, cu cât mai puțină implicare și bătaie de cap din partea dumneavoastră. Echipa de para-juriști se va ocupa de traducerile documentelor necesare pentru ANAF precum și pentru administrația dvs. internă.

Siguranță în tranzacție

Verificăm acuratețea datelor din actele proprietății înainte de contractare

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită atât pentru proprietari cât și pentru cumpărători

Transparență asigurată

Lucrăm transparent și consiliem ambele părți până la momentul tranzacției