Cumpără casa ta de vis prin

Dutch NL English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO
Închiriat-Rented out-Vermietet-Verhuurd

 Chirie – Apartament ultracentral € 335

Acum aveți ocazia de a închiria un apartament cochet, cu un balconul generos, situat ultracentral pe bulevardul Vasile Milea, cu vedere către parcul Eminescu, Palatul de Justiție și Filarmonică. 
Obiectivele de interes major precum și facilitățile de agrement de pe malul Mureșului sunt la câțiva pași distanță.
Proprietatea este bine întreținută fiind ideală atât pentru uz rezidențial, cât și ca spațiu de firmă, cabinet de avocatură sau pentru birou de consultanță.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

 Apartament ultracentral € 66.900

Ocazie de investiție:  apartament elegant la cheie localizat pe bulevardul Vasile Milea, lângă, Palatul de Justiție și Filarmonică. 
Ideal pentru segmentul rezidențial cât și pentru închirierea sa pentru cabinet de avocatură, activități de notariat sau pentru închiriere în regim hotelier.

Listare nouă

Ultracentral preț nou € 72.900 

Acest apartament este localizat în noul complex Cozia Residence, în centrul istoric al Aradului.
Poziționarea ultracentrală a complexului rezidențial precum și designul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale centrului Aradului, precum Piața Avram Iancu, Teatrul Slavici, fac acest obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție, în vederea închirierii.

Listare nouă

 Apartament ultracentral € 79.900

Apartamentul este poziționat cu vedere către stradă, ce beneficiază de izolare fonică excelentă și care conferă un confort personal optim.
Proprietatea se vinde finisată, la cheie, lăsându-ti plăcerea de a-ți pune în practică ideile pentru mobilare și amenajare interioară.
Un lift modern deservește clădirea, asigurănd accesul de la nivelul parcării subterane până la nivel trei.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

 Apartament ultracentral € 85.900

Trăiește în inima orașului, fără compromis la spațiul personal!

Investește într-o proprietate personală cu un potețial ridicat, în noul complex rezidențial Eve, din centrul Aradului.
Poziționarea centrală precum și designul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale centrului Aradului precum Piața Avram Iancu, Teatrul Slavici, șamd. fac obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție, în vederea închirierii.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

 Apartament ultracentral tip Penthouse € 91.900

Cei care doresc să investească eficient în proprietăți imobiliare livrate la cheie, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant tip Penthouse.

Poziționarea ultracentrală precum și design-ul arhitectural elegant a complexului rezidențial în care este acest apartament. Investiți eficient în proprietăți imobiliare cu locație excelentă, în Arad.

Listare nouă

 Apartament ultracentral tip Penthouse € 91.900

Cei care doresc să investească eficient în proprietăți imobiliare livrate la cheie, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant tip Penthouse.

Poziționarea ultracentrală precum și design-ul arhitectural elegant a complexului rezidențial în care este acest apartament. Investiți eficient în proprietăți imobiliare cu locație excelentă, în Arad.

Listare nouă

 Apartament ultracentral € 104.900

Cei care doresc o locație de calitate, ultracentral, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant care este o alegere fără compromis: poziție, preț și calitate sub numele de marcă Cozia Residence. Poziționarea ultracentrală a complexului rezidențial Cozia precum și design-ul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale Aradului, fac acest obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție în vederea închirierii.

reducere de preț

 Apartament mare ultracentral € 129.800

Cei care caută o proprietate cu curte privată și cu suficient spațiu util, au acum ocazia de a oferta pentru o locație excelentă: apartament generos la casă, ultracentral 280 mp construiți.
Proprietatea din această ofertă este localizată ultracentral pe strada Episcopiei și are un istoric marcant, numărându-se printre primele case boierești din Arad.

Premium

 Penthouse de lux Arad centru € 188.900

Ți-ai dorit să ai o proprietate de lux în Arad? 
Pentru amatorii detaliilor rafinate și al design-ului cu stil, oferim opțiunea de a investi într-o proprietate de clasă, a cărui stil rafinat te atrage de la prima întâlnire. 
Situat într-un nou complex imobiliar din Aradul Nou, acest Penthouse oferă nu doar un stil arhitectonic cizelat, cu tendințe occidentale, ci și un comfort  interior sublim.

Listare nouă

Vilă ultracentrală pe 3 nivele – preț nou € 337.700

Căutați un imobil localizat în centrul Aradului, cu o suprafața utilă generoasă și locuri de parcare proprii? 
Iată o opțiune interesantă atât pentru investitorii care doresc să își diversifice portofoliul imobiliar cât și pentru familiile mari care doresc un cămin spațios, cu teren generos, chiar în inima orașului. 
Această proprietate vă oferă avantajele proximității de centru, libertatea de a avea curte proprie și locuri de parcare pentru toată familia.

Siguranță în tranzacție

Verificăm acuratețea datelor din actele proprietății înainte de contractare

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită atât pentru proprietari cât și pentru cumpărători

Transparență asigurată

Lucrăm transparent și consiliem ambele părți până la momentul tranzacției