trăiește bine

Boykott Österreich
Wir akzeptieren keine Kunden aus Österreich!

Cumpără casa ta de vis prin

Dutch NL English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO
Vândut

 Apartament ultracentral € 66.900

Apartament ultracentral B-dul Vasile Milea

Ocazie de investiție:  apartament elegant la cheie localizat pe bulevardul Vasile Milea, lângă, Palatul de Justiție și Filarmonică. 
Ideal pentru segmentul rezidențial cât și pentru închirierea sa pentru cabinet de avocatură, activități de notariat sau pentru închiriere în regim hotelier.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Nou pe piață – Listare nouă

Apartamente noi la Cehov rezidențial de la € 57.000

Acum aveți posibilitatea de a cumpăra apartamente noi în Arad, la prețuri excelente, în noul ansamblu rezidențial Cehov.
Cehov rezidențial este noul proiect imobiliar din cartierul Grădiște.
Achiziționați acum la prețuri promoționale apartamente noi în Grădiște cu comision de achiziție 0%. 

Descoperiți opțiunile disponibile…

Închiriat

Apartament zonă bună Kaufland KFC Intim € 290

Vă propunem pentru închiriat un apartament cochet cu 2 camere situat la etajul 1 al unui bloc localizat în aproprierea Spitalului Clinic Județean Arad, pe strada Banu Mărăcine, în proximitatea Kaufland și KFC. Proximitatea apartamentului de Spitalului Clinic Județean și de Spitalului Clinic Municipal, parcare disponibilă în fața blocului cât și costurile lunare mici reprezintă avantaje și beneficii semnificative, în special pentru studenții sau rezidenții care doresc să locuiască aproape de aceste locații.

Vândut

Apartament ultracentral nou  € 72.900 

Apartament ultracentral bloc nou, etaj 1, Arad centru

Acest apartament este localizat în noul complex Cozia Residence, în centrul istoric al Aradului.
Poziționarea ultracentrală a complexului rezidențial, designul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale centrului Aradului, precum Piața Avram Iancu, Teatrul Slavici, fac acest obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție, în vederea închirierii.

Vândut

 Apartament ultracentral € 79.900

Apartament elegant ultracentral complex rezidențial nou etaj 1, Arad centru

Apartamentul este poziționat cu vedere către stradă, ce beneficiază de izolare fonică excelentă și care conferă un confort personal optim.
Proprietatea se vinde finisată, la cheie, lăsându-ti plăcerea de a-ți pune în practică ideile pentru mobilare și amenajare interioară.
Un lift modern deservește clădirea, asigurănd accesul de la nivelul parcării subterane până la nivel trei.

Listare nouă

Apartament 3 camere bloc nou zona UTA € 87.990 

Vă recomandăm achiziția unui apartament nou cu 3 camere și cu o spurafață utilă generoasă, în zona UTA, situat într-un imobil nou, potrivit ca investiție pentru a fi dat în chirie.
Orientarea apartamentului oferă o vedere către panoramică oraș.
Acest apartament se livrează cu loc de parcare inclus.

Listare nouă

Apartament nou 3 camere parter UTA € 88.430 

Căutați o proprietate nouă pentru a beneficia de încasarea unei chirii lunare care să vă ofere un randament anual atractiv? 
Vă recomandăm achiziția unui apartament nou în zona UTA, situat într-un imobil nou, în proximitatea Adora park cu o poziționare ideală pentru cei care caută un apartament de închiriat situat aproape de facultățile Aradului si de spitalul clinic.
Loc de parcare inclus.

Vândut

 Apartament ultracentral € 85.900

Apartament central 3 camere zonă centrală bloc nou

Trăiește în inima orașului, fără compromis la spațiul personal!

Investește într-o proprietate personală cu un potețial ridicat, în noul complex rezidențial Eve, din centrul Aradului.
Poziționarea centrală precum și designul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale centrului Aradului precum Piața Avram Iancu, Teatrul Slavici, șamd. fac obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție, în vederea închirierii.

Vândut

 Apartament ultracentral tip Penthouse € 91.900

Apartament ultracentral tip Penthouse cu terasă mare

Cei care doresc să investească eficient în proprietăți imobiliare livrate la cheie, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant tip Penthouse.

Poziționarea ultracentrală precum și design-ul arhitectural elegant a complexului rezidențial în care este acest apartament. Investiți eficient în proprietăți imobiliare cu locație excelentă, în Arad.

Vândut

 Apartament ultracentral tip Penthouse € 92.900

Apartament ultracentral tip Penthouse cu terasă și balcon

Cei care doresc să investească eficient în proprietăți imobiliare livrate la cheie, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant tip Penthouse.

Poziționarea ultracentrală precum și design-ul arhitectural elegant a complexului rezidențial în care este acest apartament. Investiți eficient în proprietăți imobiliare cu locație excelentă, în Arad.

Listare nouă

 Apartament ultracentral € 99.900

Cei care doresc o locație de calitate, ultracentral, au acum ocazia de a achiziționa un apartament elegant care este o alegere fără compromis: poziție, preț și calitate sub numele de marcă Cozia Residence. Poziționarea ultracentrală a complexului rezidențial Cozia precum și design-ul arhitectural elegant, în combinație cu proximitatea de reperele iconice ale Aradului, fac acest obiectiv imobiliar interesant atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru segmentul de investiție în vederea închirierii.

Vândut

 Apartament mare ultracentral € 129.800

Apartament ultracentral 4 camere la casă, cu curte

Cei care caută o proprietate cu curte privată și cu suficient spațiu util, au acum ocazia de a oferta pentru o locație excelentă: apartament generos la casă, ultracentral 280 mp construiți.
Proprietatea din această ofertă este localizată ultracentral pe strada Episcopiei și are un istoric marcant, numărându-se printre primele case boierești din Arad.

Vândut
Listare nouă

Imobile de renovat, ultracentral € 173.900

De vânzare imobile ultracentrale Arad, cu teren 547 mp

Căutați un o proprietate ultracentrală în care să investiți eficient?
Iată o opțiune interesantă atât pentru investitorii care doresc să își diversifice portofoliul imobiliar.

Pentru ca o investiție în imobiliare să fie una de succes, aceasta trebuie să respecte trei reguli esențiale: locație, locație, locație.
Avantajul incontestabil pe care îl oferă această proprietate este dat de locația sa.

Premium

 Penthouse de lux Arad centru € 188.900

Ți-ai dorit să ai o proprietate de lux în Arad? 
Pentru amatorii detaliilor rafinate și al design-ului cu stil, oferim opțiunea de a investi într-o proprietate de clasă, a cărui stil rafinat te atrage de la prima întâlnire. 
Situat într-un nou complex imobiliar din Aradul Nou, acest Penthouse oferă nu doar un stil arhitectonic cizelat, cu tendințe occidentale, ci și un comfort  interior sublim.

Vândut

Vilă ultracentrală pe P+3 nivele € 387.700

Imobil ultracentral 3 nivele cu parcare proprie și cu curte

Căutați un imobil localizat în centrul Aradului, cu o suprafața utilă generoasă și locuri de parcare proprii? 
Iată o opțiune interesantă atât pentru investitorii care doresc să își diversifice portofoliul imobiliar cât și pentru familiile mari care doresc un cămin spațios, cu teren generos, chiar în inima orașului. 
Această proprietate vă oferă avantajele proximității de centru, libertatea de a avea curte proprie și locuri de parcare pentru toată familia.

Siguranță în tranzacție

Verificăm acuratețea datelor din actele proprietății înainte de contractare

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită atât pentru proprietari cât și pentru cumpărători

Transparență asigurată

Lucrăm transparent și consiliem ambele părți până la momentul tranzacției