trăiește bine

Cumpără casa ta de vis prin

Dutch NL English EN German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Bruznic – €14.900

Amatorii de experiențe pur rurale au acum ocazia de a achiziționa o căsuță de vacanță autentic în stil rustic care arată ca și casa bunicilor de odinioară. 
Locația proprietății este ideală pentru cei care doresc să evadeze din spațiul urban, oferind cu adevărat liniște, aer curat și o panoramă amplă cu un peisaj idilic către dealurile Lipovei și către munții Poiana Ruscă. Aici te vei simți cu adevărat… liber! Hai să o vezi!

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Birchiș – €14.900

Vreți să vă mutați la țară într-un sat frumos?
CasaGlia vă propune achiziția unei proprietăți cu teren mare de circa 4320mp în frumosul sat Birchiș de pe Valea Mureșului.
Satul Birchiș este localizat la doar 10km de Săvârșin (Arad). Casa este situată la scurtă distanță de centrul satului, în proximitate găsindu-se mici magazine alimentar, primăria și oficiul poștal.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Birchiș – €16.900

Pentru cei care doresc o proprietate la un preț imbatabil, propunem achiziția unei case cu 3 camere luminoase și spațioase.
Cu o suprafață utilă de circa 80mp si o suprafața totală de teren de circa 2100mp, această proprietate este ideală pentru cei care caută fie o casă de locuit, fie doar o locație privată pentru vacanțe de vară. Holul generos și luminos are vedere spre grădina interioară, cu priveliște deschisă spre munții Zărandului.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Căprioara – €18.900

Dacă ai talent la renovări interioare și nu ți-e frică să pui mâna la treabă, acum ai șansa de a cumpăra un adevărat mini-domeniu personal, la poalele unui deal mirific, într-o zonă superbă. Această proprietate este formată dintr-o casă mare construită integral din cărămidă cu piatră de codru și are un teren generos. Tot ce trebuie să  faci, este să o renovezi după bunul plac.

reducere de preț

Căprioara – €23.900

Trăiește bine la țară! Vrei să te muți la țară și cauți o casă generoasă care să gazduiască o familie mare?
Îți prezentăm o gospodărie la un preț excelent!
Localizată în frumosul sat Căprioara, la doar 6 km de reședința de vară a familiei regale din Săvârșin (Arad), această casă de țară cu 2 segmente are 4 camere și dependințe anexe în care îți poți desfăsura activitățile de pe lângă casă, nestingherit. 

listare nouă

Căprioara – €24.900

Cei care doresc o casă la țară într-o zonă superbă cu 1700mp teren, au acum posibilitatea de a cumpără această proprietate la un preț excelent.
Localizată chiar în centrul satului Căprioara, la doar 6 km de reședința de vară a familiei regale din Săvârșin (Arad), această casă este potrivită unei familii care dorește să petreacă timpul în aer liber și să cultive pământul.
Terenul de circa 2160mp este perfect atât pentru cei care vor să cultive ceva dar și pentru cei care preferă doar să amenajeze un parc recreativ.

listare nouă

Căprioara – €25.900

Vă prezentăm o căsuță de vacanță autentic în stil rustic care arată ca și casa bunicilor de odinioară. 
Locația proprietății este ideală pentru cei care doresc să evadeze din spațiul urban, oferind cu adevărat liniște, aer curat și o panoramă amplă cu un peisaj idilic către codrii dinspre Săvârșin. Livada de pomi fructiferi este o locație ideală pentru apicultorii care doresc o zonă potrivită pentru acest tip de activitate.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Căprioara – €28.100

Casa este în condiție excelentă, tot ceea ce mai trebuie să faci, fiind o reîmprospătare a amenajării interioare după placul tău.
Locuința are în total 5 camere (circa 115mp utili) și dependințe anexe.
Curent trifazic este disponibil pe premise. Proprietatea dispune de baie iar conexiunea internet de mare viteză este disponibilă. Curtea interioară dă către grădină, iar aici ai o priveliște magnifică către munții împăduriți ce se întind cât vezi cu ochii. 

listare nouă

Căprioara – €35.900

Cei care doresc o casă la țară cu mult teren, au acum posibilitatea de a cumpără această proprietate care are circa 3450mp teren.
Localizată chiar în centrul satului Căprioara, la doar 6 km de reședința de vară a familiei regale din Săvârșin (Arad), această casă este potrivită unei familii care dorește să petreacă timpul în aer liber și să cultive pământul.
Terenul de circa 3450mp este ideal pentru oamenii pasionați de cultivarea legumelor sau cei care doresc să investească în pregătirea unei mici livezi de pomi fructiferi.

Vândut-Sold-Verkauft-Verkocht

Birchiș – €39.900

Îți prezentăm o gospodărie frumoasă cu casă în stil țărănesc și cu teren mare în Birchiș (Arad) la un preț la fel de frumos!
Localizată în frumosul sat Birchiș la doar 10km de reședința de vară a familiei regale din Săvârșin, această casă de țară este construită din cărămidă, după stilul rural local clasic. Satul este localizat pe valea Mureșului într-o zonă idilică, cu dealuri împădurite și săteni cumsecade.

listare nouă

Casă frumoasă în Nădlac centru  – €62.950

Cei care caută o proprietate bine întreținută în zona centrală a orașului Nădlac, au acum ocazia de a achiziționa o casă renovată și modernizată. Proprietatea dispunde și de garaj propriu.
Proximitatea orașului Nădlac de granița cu Ungaria prezintă avantaje pentru cei care doresc să locuiască aproape de vamă sau pentru cei care lucrează în țara vecină.

Siguranță în tranzacție

Verificăm acuratețea datelor din actele proprietății înainte de contractare

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită atât pentru proprietari cât și pentru cumpărători

Transparență asigurată

Lucrăm transparent și consiliem ambele părți până la momentul tranzacției